onsdag, augusti 22, 2007

"Say hello to cousin dad"


Idag spelade Ravi IF 0-0 mot St: Olof IF. På bortaplan. Laget med så härligt inbjudande bild som första sak man ser på deras hemsida: (http://www.sanktolofif.se/) Bilden bara skriker: "Kom till oss så spelar vi underhållande fotboll och har kul tillsammans!"

Samtidigt spelade våra värsta konkurenter också lika, fast mot betydligt sämre motsånd. Så det var okej. På gränsen till bra! Med tanke på att St: Olof är Ravis absoluta hatmoståndare och det är dessutom väldigt vanligt att de båda lagen får vars två poäng mot varandra när säsongen är slut!
Sveriges landslag lyckades däremot vinna mot USA ikväll. En riktig stänkare av Kim Källström! Visst fasen kommer vi till EM? Tvålar vi till danskarna den 8:e september är vi verkligen klara..
Förresten så fyller en av Ravis allra största supporters år idag! Eller igår är det visst nu när jag tittar på klockan så är hon några minuter över tolv.. Grattis far! Och tack för att du och mamma alltid kommer och stöttar oss när vi spelar boll. Det är fantastiskt! Ni är bäst. Stor kram till er båda..
Forza Ravi!

Inga kommentarer: