lördag, augusti 25, 2007

"Vilken musiksmak har Gud, egentligen?"

Det frågade sig Tomas Andersson Wij kl 20.47 på Mölleplatsens första scen.. Carola hade fått en uppenbarelse att hon skulle sjunga "Evighet" i Melodifestivalen och då ville inte Wij vara sämre. Så han gjorde en version med lite fler mollackord och utan tonartshöjningen, "för nånstans måste man sätta gränsen"..

Det är möjligt att Gud också lyssnar på The Ark! Det gjorde jag igår i alla fall.. Och det var great! Inte lika great som förra året men ändå mycket bra. "Calleth You, Cometh I" avslutade kvällen och hela Malmöfestivalen som för min del blev väldigt mycket mindre besökt än den brukar på grund av att jag hade hunnit börja jobba igen.. Lite synd men rätt skönt!

Inatt satt jag uppe och kollade på Carolina Klûft och hon har verkligen imponerat hittills. Kul. Somnade på soffan och vaknade där också.

Idag händer det mycket grejor. Friidrotts-VM, xpertelevenmtach, fotbollstittning i Hardeberga, pizzaät och framförallt IF Elfsborg-HIF på TV4. Grymt kul och totalt avgörande inför den allsvenska toppstriden.. Forza HIF!

Inga kommentarer: